Over mij

“Inleiding” of “Over” of hoe je het ook wilt noemen…Niet mijn sterkste kant geloof ik..haha

Ik was al langere tijd bezig met “zal ik naast mijn Mylightsearch website ook een blog starten”? Dit eigenlijk omdat ik meer zou willen schrijven over dagelijkse dingen, maar ook over een soort van de taboe die nog steeds een beetje heerst over depressie angst en andere psychische aandoeningen, over spiritualiteit enz enz. Ooow ja, laat ik er even bijvermelden dat ik sinds november 2017 ook depressief ben en met veel dingen worstel. Wat klinkt dat verschikkelijk eigenlijk “psychische aandoeningen” ik noem het “poopoobrain”. Ik ben zelf dus ook iemand met een poopoobrain en zou best wel eens met wat andere poopoobrains of niet poopoobrains willen “sparren” zeg maar. Over hoe jullie dingen doen of juist niet… Maar dus ook over spiritualiteit en geloof en over dingen die ik nu nog niet weet…wat komt komt en wat niet komt komt niet.

Iets over moi dan…

In het jaar 2009 werd ik gediagnosticeerd met stadium 4 van de baarmoederhalskanker, dat zich naar mijn lymfeklieren had verspreid. In die tijd werkte ik in de auto-industrie waar ik echt van hield. Helaas, hoewel ik probeerde te blijven werken tijdens mijn behandelingen en operaties, ontsloeg mijn baas me omdat mijn overlevingskansen klein waren. Mijn werk was ook mijn hobby dus dit liet me met een leegte achter. Maar ik gaf niet op en bleef vechten en sterk gaan. En godzijdank dat ik het heb overleefd. Mijn kanker kwam een ​​paar jaar geleden tot stilstand en kan zich niet verder verspreiden of groeien. Dus daar ben ik heel blij mee. Maar vanwege alle behandelingen en operaties kreeg ik veel complicaties. Dit is op dit moment nog steeds het geval.

Daarnaast heeft het ook psychisch een enorme impact gehad en nog steeds. Vandaar dat ik ook met depressie angst en andere dingen zoals eigenbeeld issues struggle. Ik kan jullie hier nog veeeeel meer over vertellen. Maar dat ga ik hier niet doen. Ik denk dat ook dit een mooi onderwerp is voor een blog of misschien wel meer dan een…waarin ik meer met jullie zal delen hierover en ook graag van jullie “ervaringen” en/of meningen zou willen horen….of euhmm lezen.